joi, 2 martie 2017

Nevoia de timp
Avem nevoie de un timp pentru a visa, pentru a iubi, pentru a ne aminti şi pentru a atinge infinitul. 
Avem nevoie de timp pentru a exista.
Dar folosim timpul bine?
Folosim timpul cu folos?
Sunt întrebări retorice desigur.
Apoi avem nevoie de intimitate. Adică alături de timp, dar şi de spaţiu. Spaţiul tău. Spaţiul unde să te poţi întâlni, să poţi comunica cu tine.
Prin postările noastre facem alegeri, comunicăm trăiri. Uneori ne definesc uneori ca ceea ce suntem. Nu pot spune că admir atât de mult propria-mi persoană încât să simt nevoia de a posta zeci de fotografii cu mine. De aceea evit asta limitându-mă la câteva pe an.
Vorbeam odată de „banda lui Mobius”. Ele par identice, dar totuşi sunt diferite şi nu pot fi despărţite. Ca într-o bandă a lui Mobius alegerile noastre se împletesc la nesfârşit şi se întâlnesc în acelaşi punct.
Deci să avem grijă, uneori prin punctul de intâlnire putem reface ceva.
Închei cu un zâmbet.
Imaginaţi-vă o cursă. O cursă dură, de care pe care. O cursă într-un tunel. O cursă cu finalitate. O cursă a vieţii şi a unuia. De dat din coate, din coadă, din orice. O cursă unde doar un câştigător ia totul. O cursă cu strigături de: „hai mă!” şi mâna care arată direcţia. O cursă contra cronometru.
Desigur că nu aţi ghicit cursa!? Este cursa celulei umane masculine. Acum mai faceţi un efort şi conştientizaţi constatarea primului venit care spune:
„Bă, am fost toţi daţi în gât!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu